R301T kapasitif Sidik Module

R301T kapasitif Sidik Module

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk:

R301T gaduh USB jeung panganteur UART, kapasitas anu 3000 sapotong. The Asép Sunandar Sunarya sensing nyaéta 192 * 192 piksel, wewengkon kempelan mujarab nyaeta 10 * 10mm.

· Gambar Integrated ngumpulkeun na chip algoritma babarengan, ALL-di-Hiji

· Kalenturan pikeun adaptasi jeung kondisi éta ramo, naha éta téh ramo garing, ramo baseuh, ramo sidik tékstur lampu, sarta ramo heubeul, sadaya gaduh laju pangakuan tinggi 

· Wewengkon aplikasi utama: bisa study kana rupa-rupa produk tungtung, kayaning: kontrol aksés, kahadiran, kotak kaamanan deposit

parameter:

model R301T
ngetik Kapasitif Sidik Module
panganteur USB, UART (RS232 TTL)
resolusi 508 DPI
Voltaseu DC 4.2-6V
sidik Kamampuh 3000
Asép Sunandar Sunarya sensing 192 * 192 piksel
Ukuran modul Sidik 33,4 * 20,4 * 1,0 (mm)
aréa kempelan éféktif 10 * 10 (mm)
Ramo Toel Fungsi nuhun
panyambung MX 1.25mm 6Pin
scanning Speed <0.2 detik
verifikasi Speed <0,3 detik
cocog jeung Métode 1: 1; 1: N
FRR ≤0.1%
tebih ≤0.001%
lingkungan gawé -50C -20C
gawé asor 10-85%
kapasitas anti statik 15KV
inténsitas lalawanan Abrasive 1 juta kali
laju baud Communications (UART): (9600 × N) BPS mana N = 1 ~ 12 (standar N = 6, nyaéta 57600bps)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali