• Kualitas luhur

    Kualitas luhur

    Komitmen panalungtikan tur ngembangkeun produk kualitas luhur, kualitas produk kadali nu ketat nyaeta tujuan mimiti

  • Service pangalusna

    Service pangalusna

    Nyadiakeun paling jasa panarjamah, respon gancang, efisiensi nu luhur

Produk Artikel

TENTANG KAMI

  • pausahaan

Hangzhou tumuwuh Téhnologi Co., Ltd. nyaéta parusahaan digawé dina widang produk pangakuan gambar calakan kalayan leuwih ti 10 taun, urang kudu ahli nyata dina manufaktur of panyeken barkod, modul sidik na konci calakan di Cina.

"Tumuwuh" ieu striving nambahan kapuasan customer ku pasamoan syarat konsumén ', parusahaan kaliwat standar ISO internasional 9001 yén nangtukeun sarat dina sistem manajemen kualitas, sarta ogé meunang sertifikasi CE ti TUV tur dipiboga jinis patén-patén di sistem biometric.

Nepi ka kiwari, produk urang nu diékspor ka Éropa, Amérika, Singapura, Wétan Tengah, Asia Kidul jeung wewengkon kalawan reputasi tinggi. Urang tulus mudahan cooperate sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang tur dilegakeun pasar babarengan.

Arrivals anyar