R301T capacitive Fingerprint Module

R301T capacitive Fingerprint Module

Detail Product

Product Tags

Përshkrim i produktit:

R301T kanë USB dhe ndërfaqe UART, kapaciteti është 3000 copë. Array ndjerë është 192 * 192 pixel, zona efektive koleksion është 10 10mm *.

· Image Integruar mbledhjen dhe chip algorithm së bashku, All-In-One

· Fleksibiliteti për t'iu përshtatur kushteve të ishte gishtat, nëse ajo është e gishtat thatë, gishtat i lagësht, të lehta shenjat e gishtave Texture gishtat dhe gishtërinjtë e vjetra, të gjithë kanë shkallë të lartë të njohjes 

· Fushat kryesore të aplikimit: mund të jetë i ngulitur në një shumëllojshmëri të produkteve në fund, të tilla si: kontrollit të qasjes, frekuentimin, kuti të depozitave të sigurisë

parametri:

model R301T
lloj Capacitive Fingerprint Module
Interface USB, UART (RS232 TTL)
zgjidhje 508 DPI
tension DC 4.2-6V
gjurmët e gishtave Kapaciteti 3000
array Sensing 192 * 192 pixel
Madhësia gjurmë gishtash modul 33.4 * 20.4 * 1.0 (mm)
zona efektive mbledhjes 10 * 10 (mm)
Finger prekje Funksioni po
Connector Mx 1.25mm 6Pin
Shpejtësia e skanimit <0.2 dytë
Speed ​​Verifikimi <0,3 dytë
Matching Metoda 1: 1; 1: N
FRR ≤0.1%
FAR ≤0.001%
mjedisin e punës -50C-20C
puna Lagështia 10-85%
Kapaciteti i Anti-statike 15KV
Intensiteti Abrasive rezistenca 1 milion herë
Shkalla Communications baud (UART): (9600 cm N) bps ku N = 1 deri në 12 (parazgjedhur N = 6, dmth 57600bps)

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products