Контрола на квалитет - Хангжу GROW технологија копродукции, ООД

контрола на квалитет

контрола на квалитет

Квалитетот е душата! Нашите контрола на квалитетот не е едноставна инспекција на готовиот производ, ние ги преземе сите нашата производна линија како целина. Контрола на квалитетот е instantiated во секој чекор од процесот на производство. Имаме професионален тим КК, за да се осигураме дека нашите готови производи со убав изглед и сигурност употреба.

 Контрола на квалитет на суровина - одбравме сигурен снабдувач за нашите суровини, за да се осигураме дека нашите суровина е со висок квалитет.

 Контрола на квалитет на готовите производи - по собранието, ние ќе ги тестираат секој производ.  Имаме професионални КК да бидете сигурни дека секој производи со добар изглед и добар квалитет, а стапката на готови производи треба да биде 100%. Покрај ние, исто така, направи целосна инспекција за другите делови од кооперативни фабрика, нашата цел е да се направи секој детал совршено!