R301T Capacitive driji Modul

R301T Capacitive driji Modul

Detail produk

Tags Product

Product Description:

R301T duwe USB lan antarmuka UART, kapasitas 3000 Piece. Uploaded roso iku 192 * 192 piksel, wilayah koleksi efektif 10 * 10mm.

· Gambar Integrated ngempalaken lan chip algoritma bebarengan, ALL-in-One

· Keluwesan kanggo ngganti menyang kahanan ana ing driji, apa iku driji garing, driji teles, driji jari tektur cahya, lan driji lawas, kabeh duwe tingkat pangenalan dhuwur 

· Ing wilayah aplikasi utama: bisa ditempelake menyang macem-macem produk pungkasan, kayata: akses kontrol, saksi, kothak safety simpenan

parameter:

model R301T
Koleksi Capacitive driji Modul
Interface USB, UART (RS232 TTL)
resolusi 508 DPI
Tegangan DC 4.2-6V
driji Kapasitas 3000
Uploaded roso 192 * 192 piksel
ukuran modul driji 33,4 * 20,4 * 1,0 (mm)
area koleksi efektif 10 * 10 (mm)
Finger Tutul Fungsi Ya
konektor MX 1.25mm 6Pin
mindhai Speed <0.2 liya
verifikasi Speed <0.3 liya
Matching Cara 1: 1; 1: N
FRR ≤0.1%
Tebih ≤0.001%
lingkungan karya -50C -20C
Work Asor 10-85%
kapasitas Anti-statis 15KV
kakiyatan resistance abrasive 1 yuta kaping
rate baud Komunikasi (UART): (9600 × N) BPS ngendi N = 1 ~ 12 (standar N = 6, IE 57600bps)

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk