• Quality High

    Quality High

    Setya riset lan pangembangan produk kualitas dhuwur, kualitas produk kuat kontrol punika gol pisanan

  • Service Best

    Service Best

    Nyedhiyani paling layanan profesional, nanggepi cepet, efficiency ing dhuwur

Products Bintang

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • perusahaan

Hangzhou Tuwuh Technology Co., Ltd. perusahaan apa ing lapangan produk pangenalan gambar pinter karo luwih saka 10 taun, kita kudu ahli nyata ing Manufaktur saka scanner barcode, modul driji lan kunci cerdas ing China.

"Tuwuh" wis diunggahake kanggo nambah customer kepuasan dening patemon syarat pelanggan ', perusahaan wis liwati standar ISO internasional 9001 sing nemtokake syarat ing sistem manajemen kualitas, lan uga entuk sertifikat CE saka TUV lan diduweni jinis paten ing sistem biometric.

Nganti saiki, kita produk sing dièkspor Eropah, Amérika, Singapore, Timur Tengah, Asia Kidul lan wilayah karo reputasi dhuwur. We Sincerely pangarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak lan nggedhekake pasar bebarengan.

Baru